Nissan X-Trail

Fiabilitatea niponă dovedită încă o dată!

Nissan X-Trail, lansat pentru prima dată la începutul anilor 2000, face parte dintr-un segment diferit de SUV-uri 4×4, pentru care termenul de Cross-Over are conotații complet diferite. Încă de la prima versiune, X-Trail s-a remarcat ca fiind un 4×4 plin de greutate, versatil și ușor de exploatat, devenind o alegere perfectă atât pentru deplasările de zi cu zi, dar și pentru utilizarea în locuri greu accesibile. Începând cu versiunea denumită T32, Nissan X-Trail a devenit cel mai popular SUV din lume în 2016, an în care constructorul nipon se poate mândri cu vanzari globale de peste 765000 unități ale acestui model excepțional.

Și, fiindcă am spus excepțional, să vedem de ce Nissan X-Trail este cu adevărat remarcabil. Dincolo de costurile reduse de exploatare, X-Trail se bucură de o gamă largă de motorizări, atât pe benzină, dar și pe motorină, iar in cazul unelor piețe externe (SUA, spre exemplu) există și o versiune hibridă, Nissan Rogue Hybrid. Indiferent dacă vorbim despre modelele dotate cu cutie manuală sau cutie automată de tip CVT, fiecare autoturism dispune de tracțiune inteligentă, fie că este 4×2, 4x4i sau 4×4 permanent, fapt ce oferă utilizatorului o ținută de drum competentâ în orice condiții de exploatare. Fiabilitatea dovedită Nissan își pune amprenta asupra fiecărui model X-Trail, iar dimensiunile generoase îl fac o alegere mai mult decât potrivită oricăror nevoi. Nu este cazul să intrăm în detalii tehnice, specificațiile și caracteristile acestui model sunt la un click distanță, însă vom preciza că sistemul ALL MODE 4×4.este conceput pentru o conducere sigură și relaxată în aproape toate condițiile, datorită sistemului electronic de tracțiune integrală, care asigură distribuția optimă a cuplului între osii. ALL MODE 4×4 oferă răspuns instantaneu în toate circumstanțele. În condiții normale, sistemul funcționează ca un sistem de tracțiune față, economisind astfel combustibil. Printr-o simplă comutare, puteți selecta 2WD (tracțiune față), AUTO (conexiunea automată AW la puntea spate) sau LOCK (blocarea ambreiajului central), în funcție de condițiile de conducere. Sistemul ALL MODE 4×4 oferă o siguranță sporită atunci când conduceți pe zăpadă, gheață, pante sau alte condiții dificile de drum, atunci când decideți să explorați natura dincolo de asfaltul șoselelor.

Nissan pune la dispoziție patru versiuni de echipare: Acenta, N-Connecta Plus, Tekna și Tekna Plus, iar noi considerăm că, începând cu al doilea nivel (N-Connecta Plus), noul X-Trail oferă multe dintre dotările de care vei avea nevoie zilnic. Nissan X-Trail are de înfruntat destui rivali, dar dacă iei în calcul lungimea de aproape 4,7 metri, SUV-ul nipon joacă undeva la limita dintre segmentele mediu și mare. Poate să atragă atât din clienții care s-ar fi orientat în mod normal către Ford Kuga, Honda CR-V, Skoda Kodiaq, Suzuki Across sau Toyota RAV4, dar în același timp poate să satisfacă și din nevoile unuia care ar fi mers pe Hyundai Santa Fe și Kia Sorento. Noi, cei de la echipa AVM Cars, o recomandăm cu drag și putem spune că ne lăudăm cu un număr însemnat de autoturisme Nissan X-Trail livrate către clienții noștri, pe care, cu această ocazie, îi felicităm pentru alegerea făcută!

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Contact

Back to top